Belægning

Belægning i Odense

Alt i moderne belægning og fliselægning på Fyn

Går du med en drøm om en ny indkørsel, en lækker terrasse eller smukke stisystemer i havens uderum? Så er TJ Service din professionelle samarbejdspartner i og omkring Odense. Vi laver alle former for belægningsarbejde for såvel private som virksomheder.

Vores firma dækker Odense, Svendborg, Faaborg og det øvrige Fyn, og vi kommer gerne ud til dig, hvis du har brug for rådgivning eller hjælp til belægning.

Kvalificeret rådgivning og fremtidssikrede løsninger

Vi kan fx hjælpe dig med nyanlæg eller opretning af:
▪ Indkørsel
▪ Terrasse
▪ Gangstier

Ingen opgave er for lille for os, ingen er for stor. Vi står også klar med professionel rådgivning, som fx i forhold til det rette fald ved en indkørsel eller terrasse, den rette bundopbygning og hvilken type fliser, du med fordel kan vælge. Vi hjælper altså ikke bare med det tekniske, men også med at finde de rette æstetiske løsninger, så der skabes en harmonisk og flot helhed.

Kontakt os gerne for et tilbud på belægning

Har du planer om ny belægning ved dit hus eller din ejendom? Så er du meget velkommen til at ringe (+45) 28 14 66 13 eller skrive til os på: kontakt@tj-servicefyn.dk. Når vi har set på opgaven, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på projektet i Odense, Svendborg, Faaborg og det øvrige Fyn.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 28 14 66 13
kontakt@tj-servicefyn.dk