Tilbygning

Tilbygning til hus på Fyn og i Odense

Professionel og fremtidssikret tilbygning til hus

Skal der bygges en teenageafdeling, mangler bilen en garage, eller drømmer du om et anneks i haven? Med Tj Service som din samarbejdspartner får dine drømme liv, når du skal have lavet tilbygning til dit hus i Odense og omegn.

Vi hjælper nemlig private boligejere, sommerhusejere og virksomheder i Odense, Faaborg, Svendborg og på resten af Fyn med at realisere planerne om en tilbygning til hus, sommerhus eller erhvervsbygninger.

Kvalitetsarbejde og professionel rådgivning

Som firma lægger vi vægt på professionalisme, kvalitet og fremtidssikrede løsninger. En tilbygning kan være mange ting, og vi kan hjælpe med:

▪ Tilbygning til hus
▪ Tilbygning til sommerhus
▪ Udestue
▪ Skur
▪ Garage

Til din nye tilbygning laver vi fundament, terrændæk og betongulve, ligesom vi kanrådgive dig om valg af materialer, isolering, radonsikring og meget andet. Vi står også gerne for hele entreprisen på dit projekt, inkl. belægning af udeområder.

Tidsplaner og budget overholdes hos TJ Service

Når vi har entreprisen, sørger vi for kontakt til andre involverede håndværkere, overholdelse af tidsplaner og budget. Du slipper for bøvlet og har en sikkerhed for, at projekt kommer i mål – til tiden og til prisen.

Få et tilbud på en tilbygning til dit hus

Der er mange former for tilbygninger, og vi kan hjælpe med dem alle, så giv os et ring på: (+45) 28 14 66 13 eller send os en mail på: kontakt@tj-servicefyn.dk, så finder vi sammen den løsning, der passer til dine behov. Vi er de rigtige samarbejdspartnere, hvis du vil have en tilbygning til hus eller sommerhus i Odense, Fåborg eller resten af Fyn.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 28 14 66 13
kontakt@tj-servicefyn.dk